Παναθηναϊκός Παναιτωλικός : Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός 0-0: Πισωγύρισμα… | sportime.gr : Η ενδιαφέρουσα αυτή αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 7:30 το απόγευμα και θα καλυφθεί.

Παναθηναϊκός Παναιτωλικός : Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός 0-0: Πισωγύρισμα… | sportime.gr : Η ενδιαφέρουσα αυτή αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 7:30 το απόγευμα και θα καλυφθεί.. Ο παναιτωλικός βρέθηκε κοντά στο γκολ στο 49΄, όταν ο διούδης απέκρουσε το σουτ του καρέλη, σε φάση που άρχισε από λάθος του τερματοφύλακα του παναθηναϊκού, ο οποίος στη συνέχεια μπλόκαρε την μπάλα από σουτ του τσιγγάρα. Γνωστή έγινε η ενδεκάδα του παναθηναϊκού για την φιλική αναμέτρηση απέναντι στον παναιτωλικό. Τρίτη, 17 αυγούστου 2021, 21:29. Ο παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει σήμερα το απόγευμα τον παναιτωλικό, σε ακόμα ένα φιλικό προετοιμασίας. Καμπανάκι για το τριφύλλι η ήττα από τους αγρινιώτες.

Το «τριφύλλι» αντιμετωπίζει σε λίγη ώρα τον παναιτωλικό, σε φιλική αναμέτρηση που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Έπειτα από κόρνερ του ντίας, ο φλόρες πήρε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή και σκόραρε! Καμπανάκι για το τριφύλλι η ήττα από τους αγρινιώτες. Ξανά χωρίς νίκη οι «πράσινοι». «καμπανάκι» για το τριφύλλι που δεν έχει νικήσει σε κανένα από τα επτά.

Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός: Τα highlights και τα τέσσερα ...
Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός: Τα highlights και τα τέσσερα ... from panathinaikos24.gr
Έπειτα από κόρνερ του ντίας, ο φλόρες πήρε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή και σκόραρε! Μπορεί να ήταν ο παναθηναϊκός αυτός που μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, όμως ο παναιτωλικός κατάφερε να πάρει στην νίκη στο τέλος. Για ακόμα ένα ματς ο παναθηναϊκός έδειξε ότι υπάρχει έλλειμμα ποιότητας. Εξωπραγματικό γκολ από τον χόλμαν! Καμπανάκι για το τριφύλλι η ήττα από τους αγρινιώτες. Δύο φιλικές αναμετρήσεις προγραμμάτισε ο παναθηναϊκός λόγω της αναβολής της έναρξης της. «καμπανάκι» για το τριφύλλι που δεν έχει νικήσει σε κανένα από τα επτά. Φιλικά κόντρα σε παναιτωλικό και παο β΄.

H αθηναϊκή ομάδα είχε την.

Ο παναθηναϊκός ολοκλήρωσε χωρίς νίκη τα φιλικά προετοιμασίας, με απολογισμό σε επτά αγώνες, τρεις ήττες και τέσσερις ισοπαλίες. Καμπανάκι για το τριφύλλι η ήττα από τους αγρινιώτες. Ο παναιτωλικός βρέθηκε κοντά στο γκολ στο 49΄, όταν ο διούδης απέκρουσε το σουτ του καρέλη, σε φάση που άρχισε από λάθος του τερματοφύλακα του παναθηναϊκού, ο οποίος στη συνέχεια μπλόκαρε την μπάλα από σουτ του τσιγγάρα. Το «τριφύλλι» είχε την υπεροχή. Μπορεί να ήταν ο παναθηναϊκός αυτός που μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, όμως ο παναιτωλικός κατάφερε να πάρει στην νίκη στο τέλος. Γνωστή έγινε η ενδεκάδα του παναθηναϊκού για την φιλική αναμέτρηση απέναντι στον παναιτωλικό. Εξωπραγματικό γκολ από τον χόλμαν! Φιλικά κόντρα σε παναιτωλικό και παο β΄. H αθηναϊκή ομάδα είχε την. Οι «πράσινοι» δεν έχουν πανηγυρίσει ακόμα νίκη στα φιλικά προετοιμασίας τους, ενώ υπό φυσιολογικές συνθήκες. Έπειτα από κόρνερ του ντίας, ο φλόρες πήρε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή και σκόραρε! Ξανά χωρίς νίκη οι «πράσινοι». Τρίτη, 17 αυγούστου 2021, 21:29.

Ο παναιτωλικός βρέθηκε κοντά στο γκολ στο 49΄, όταν ο διούδης απέκρουσε το σουτ του καρέλη, σε φάση που άρχισε από λάθος του τερματοφύλακα του παναθηναϊκού, ο οποίος στη συνέχεια μπλόκαρε την μπάλα από σουτ του τσιγγάρα. Ξανά χωρίς νίκη οι «πράσινοι». Η ενδιαφέρουσα αυτή αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 7:30 το απόγευμα και θα καλυφθεί. Έπειτα από κόρνερ του ντίας, ο φλόρες πήρε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή και σκόραρε! Εμφανές έλλειμμα ποιότητας έχουν οι «πράσινοι»

LIVE: Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός 0-0 (ΤΕΛΙΚΟ) | SPORTS ...
LIVE: Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός 0-0 (ΤΕΛΙΚΟ) | SPORTS ... from www.thepressroom.gr
39΄ γκολ για τον παναθηναϊκό! Ο παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει σήμερα το απόγευμα τον παναιτωλικό, σε ακόμα ένα φιλικό προετοιμασίας. Ο παναιτωλικός βρέθηκε κοντά στο γκολ στο 49΄, όταν ο διούδης απέκρουσε το σουτ του καρέλη, σε φάση που άρχισε από λάθος του τερματοφύλακα του παναθηναϊκού, ο οποίος στη συνέχεια μπλόκαρε την μπάλα από σουτ του τσιγγάρα. Γνωστή έγινε η ενδεκάδα του παναθηναϊκού για την φιλική αναμέτρηση απέναντι στον παναιτωλικό. «καμπανάκι» για το τριφύλλι που δεν έχει νικήσει σε κανένα από τα επτά. Ο παναιτωλικός φιλοξενεί απόψε (22/2) στο αγρίνιο τον παναθηναϊκό, στο παιχνίδι που ρίχνει την αυλαία της 23ης αγωνιστικής της super league. H αθηναϊκή ομάδα είχε την. Μπορεί να ήταν ο παναθηναϊκός αυτός που μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, όμως ο παναιτωλικός κατάφερε να πάρει στην νίκη στο τέλος.

Για ακόμα ένα ματς ο παναθηναϊκός έδειξε ότι υπάρχει έλλειμμα ποιότητας.

Εκπλήξεις επιφύλαξε ο ιβάν γιοβάνοβιτς στο αρχικό σχήμα του τριφυλλιού. Ξανά χωρίς νίκη οι «πράσινοι». Οι πράσινοι μπήκαν φουριόζοι στην αναμέτρηση και απείλησαν αρχικά με τους μπουζούκη. Η σημερινή σε αγώνα πρόβα τζενεράλε με την πολύ πιο αδύναμη ομάδα του παναιτωλικού. Γνωστή έγινε η ενδεκάδα του παναθηναϊκού για την φιλική αναμέτρηση απέναντι στον παναιτωλικό. «καμπανάκι» για το τριφύλλι που δεν έχει νικήσει σε κανένα από τα επτά. Ο παναθηναϊκός ολοκλήρωσε χωρίς νίκη τα φιλικά προετοιμασίας, με απολογισμό σε επτά αγώνες, τρεις ήττες και τέσσερις ισοπαλίες. Εμφανές έλλειμμα ποιότητας έχουν οι «πράσινοι» Το «τριφύλλι» είχε την υπεροχή στα πρώτα λεπτά και κάποιες. Δύο φιλικές αναμετρήσεις προγραμμάτισε ο παναθηναϊκός λόγω της αναβολής της έναρξης της. H αθηναϊκή ομάδα είχε την. Το «τριφύλλι» είχε την υπεροχή. Τρίτη, 17 αυγούστου 2021, 21:29.

Εμφανές έλλειμμα ποιότητας έχουν οι «πράσινοι» Το «τριφύλλι» είχε την υπεροχή. Το «τριφύλλι» αντιμετωπίζει σε λίγη ώρα τον παναιτωλικό, σε φιλική αναμέτρηση που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Οι πράσινοι μπήκαν φουριόζοι στην αναμέτρηση και απείλησαν αρχικά με τους μπουζούκη. 39΄ γκολ για τον παναθηναϊκό!

Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός 4-0 ΤΕΛΙΚΟ
Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός 4-0 ΤΕΛΙΚΟ from www.newsit.gr
39΄ γκολ για τον παναθηναϊκό! Τρίτη, 17 αυγούστου 2021, 21:29. Η σημερινή σε αγώνα πρόβα τζενεράλε με την πολύ πιο αδύναμη ομάδα του παναιτωλικού. Εμφανές έλλειμμα ποιότητας έχουν οι «πράσινοι» Για ακόμα ένα ματς ο παναθηναϊκός έδειξε ότι υπάρχει έλλειμμα ποιότητας. Ξανά χωρίς νίκη οι «πράσινοι». Το «τριφύλλι» αντιμετωπίζει σε λίγη ώρα τον παναιτωλικό, σε φιλική αναμέτρηση που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Οι «πράσινοι» δεν έχουν πανηγυρίσει ακόμα νίκη στα φιλικά προετοιμασίας τους, ενώ υπό φυσιολογικές συνθήκες.

39΄ γκολ για τον παναθηναϊκό!

Καμπανάκι για το τριφύλλι η ήττα από τους αγρινιώτες. Οι «πράσινοι» δεν έχουν πανηγυρίσει ακόμα νίκη στα φιλικά προετοιμασίας τους, ενώ υπό φυσιολογικές συνθήκες. Ξανά χωρίς νίκη οι «πράσινοι». Για ακόμα ένα ματς ο παναθηναϊκός έδειξε ότι υπάρχει έλλειμμα ποιότητας. Γνωστή έγινε η ενδεκάδα του παναθηναϊκού για την φιλική αναμέτρηση απέναντι στον παναιτωλικό. H αθηναϊκή ομάδα είχε την. Ο παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει σήμερα το απόγευμα τον παναιτωλικό, σε ακόμα ένα φιλικό προετοιμασίας. Το «τριφύλλι» αντιμετωπίζει σε λίγη ώρα τον παναιτωλικό, σε φιλική αναμέτρηση που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Εμφανές έλλειμμα ποιότητας έχουν οι «πράσινοι» Ο παναιτωλικός βρέθηκε κοντά στο γκολ στο 49΄, όταν ο διούδης απέκρουσε το σουτ του καρέλη, σε φάση που άρχισε από λάθος του τερματοφύλακα του παναθηναϊκού, ο οποίος στη συνέχεια μπλόκαρε την μπάλα από σουτ του τσιγγάρα. Η σημερινή σε αγώνα πρόβα τζενεράλε με την πολύ πιο αδύναμη ομάδα του παναιτωλικού. Οι πράσινοι μπήκαν φουριόζοι στην αναμέτρηση και απείλησαν αρχικά με τους μπουζούκη. Το «τριφύλλι» είχε την υπεροχή.