Incendiu Cluj - Incendiu de proporţii la o fabrică din Cluj. Pompierii ... - În hală se aflau mai multe butelii de gaz, iar două dintre acestea au explodat.

Incendiu Cluj - Incendiu de proporţii la o fabrică din Cluj. Pompierii ... - În hală se aflau mai multe butelii de gaz, iar două dintre acestea au explodat.. În hală se aflau mai multe butelii de gaz, iar două dintre acestea au explodat. Pompierii lucrează la stingerea ultimelor focare, potrivit news.ro. În hală se aflau mai multe butelii de gaz, iar două dintre acestea au explodat. Primele informaţii arată că nu sunt victime. La sosirea pompierilor hala ardea generalizat, iar la scurt timp au explodat 2 …

Cabana a ars până la temelii. Pentru stingerea focului intervin mai multe echipaje de pompieri de la isu. Primele informaţii arată că nu sunt victime. Din prisma cercetării cauzei de incendiu se poate presupune că și cauza probabilă a incendiului, acțiunea a fost realizată intenționat, au transmis reprezentanții isu cluj. Este vorba despre un depozit de produse alimentare.

Incendiu la Cluj, mai multe mașini au luat foc într-un ...
Incendiu la Cluj, mai multe mașini au luat foc într-un ... from www.gherlainfo.ro
Un depozit de deseuri plastice a luat foc, in apropierea garii. Incendiul a izbucnit în jurul orei 20:30, iar de atunci pompierii sunt la fața locului. Șoferii unor autoturisme au care circulau pe nodul rutier de urcare pe centura din apropierea localității vâlcele, județul cluj, de pe dn 1, au … Pentru stingerea focului intervin mai multe echipaje de pompieri de la isu. Primele informaţii arată că nu sunt victime. În hală se aflau mai multe butelii de gaz, iar două dintre acestea au explodat. Focul a fost stins la scurt timp, după ce la fața locului au sosit echipajele pompierilor. A ars o hală de aproximativ 300 mp, în care erau depozitate produse alimentare, bidoane de vopsea, un stivuitor și câteva butelii de gaz.

Isu intervine cu 3 autospeciale de stingere, 1 tim, total 1 ofiţer şi 14 subofiteri, au transmis oficialii isu.

Pompierii clujeni se deplasează la fața locului cu autospeciale de stingere. Focul a distrus totul, pe o suprafață de 300 de metri pătraţi, iar norul gros de fum a fost vizibil de. Citeste mai noi stiri cu tema: Incendiu bloc cluj in spotmedia.ro O femeie, găsită moartă în urma unui incendiu de proporții, în cluj! Incendiu la o hală din cluj napoca. Potrivit isu cluj, o solicitare pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în dimineața aceasta, în jurul orei 7:40, care anunța faptul că acoperișul unei case de pe strada giordano bruno, din municipiul … Pompierii din cluj au găsit o femeie moartă în urma unui incendiu de proporții, la o cabană. Primele informaţii arată că nu sunt victime. 20 de muncitori au fost evacuati. Incendiu urias, noaptea trecuta, in localitatea salonta, din judetul bihor. Pompierii lucrează la stingerea ultimelor focare, potrivit news.ro. Incendiul a izbucnit în jurul orei 20:30, iar de atunci pompierii sunt la fața locului.

Primele informaţii arată că nu sunt victime. Din prisma cercetării cauzei de incendiu se poate presupune că și cauza probabilă a incendiului, acțiunea a fost realizată intenționat, au transmis reprezentanții isu cluj. Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale. Flăcările au fost întețite de cutiile cu vopsea aflate în interior și de explozia a două butelii. Cabana a ars până la temelii.

Incendiu Gherla apartament (cluj) 14 11 2020 - YouTube
Incendiu Gherla apartament (cluj) 14 11 2020 - YouTube from i.ytimg.com
The next video is starting stop. Incendiu este localizat şi se lucrează pentru lichidare. În hală se aflau mai multe butelii de gaz, iar două dintre acestea au explodat. În hală se aflau mai multe butelii de gaz, iar două dintre acestea au explodat. 11, verificarea, reincarcarea si repararea stingatoarelor de incendiu trebuie efectuata doar de catre persoane autorizate in conditiile legii. Flacarile au cuprins trei hale, pe o suprafata de aproape opt mii de metri patrati. Privind punerea în aplicare la nivelul m.a.i. La sosirea pompierilor hala ardea generalizat, iar la scurt timp au explodat 2 …

O femeie, găsită moartă în urma unui incendiu de proporții, în cluj!

Pompierii au intervenit și încearcă să stingă flăcările. Incendiu este localizat şi se lucrează pentru lichidare. Incendiu urias, noaptea trecuta, in localitatea salonta, din judetul bihor. Primele informaţii arată că nu sunt victime. Citeste mai noi stiri cu tema: Primele informaţii arată că nu sunt victime. The next video is starting stop. Pentru stingerea focului intervin mai multe echipaje de pompieri de la isu. 11, verificarea, reincarcarea si repararea stingatoarelor de incendiu trebuie efectuata doar de catre persoane autorizate in conditiile legii. Pompierii lucrează la stingerea ultimelor focare, potrivit news.ro. Isu intervine cu 3 autospeciale de stingere, 1 tir, total 1 ofițer și 14 subofiteri, a transmis isu cluj. Un depozit de deseuri plastice a luat foc, in apropierea garii. Din prisma cercetării cauzei de incendiu se poate presupune că și cauza probabilă a incendiului, acțiunea a fost realizată intenționat, au transmis reprezentanții isu cluj.

Cabana a ars până la temelii. Incendiul a izbucnit în jurul orei 20:30, iar de atunci pompierii sunt la fața locului. Focul a distrus totul, pe o suprafață de 300 de metri pătraţi, iar norul gros de fum a fost vizibil de. 20 de muncitori au fost evacuati. Pompierii lucrează la stingerea ultimelor focare.

Ziua de Cluj | INCENDIU la Cluj. O femeie a fost ...
Ziua de Cluj | INCENDIU la Cluj. O femeie a fost ... from zcj.ro
Primele informaţii arată că nu sunt victime. Pompierii din cluj au găsit o femeie moartă în urma unui incendiu de proporții, la o cabană. Incendiul a izbucnit în jurul orei 20:30, iar de atunci pompierii sunt la fața locului. Pentru stingerea focului intervin mai multe echipaje de pompieri de la isu. The next video is starting stop. Firma noastră are ca obiect principal de activitate : Verificarea, repararea şi încărcarea stingătoarelor de incendiu. Pompierii lucrează la stingerea ultimelor focare, potrivit news.ro.

Pompierii au intervenit și încearcă să stingă flăcările.

Verificarea, repararea şi încărcarea stingătoarelor de incendiu. Incendiu este localizat și se lucrează pentru lichidare. 20 de muncitori au fost evacuati. Joi, 22 iulie 2021, 13:09 Incendiu la o fabrica din cluj. Pompierii au intervenit și încearcă să stingă flăcările. Pentru stingerea focului intervin mai multe echipaje de pompieri de la isu. La sosirea pompierilor hala ardea generalizat, iar la scurt timp au explodat 2 … Privind punerea în aplicare la nivelul m.a.i. Cabana a ars până la temelii. Nu sunt victime, au ars bunurile depozitate pe balcon, a declarat purtătorul de cuvânt al inspectoratului pentru situații de urgență, ciprian cornea. Flacarile au cuprins trei hale, pe o suprafata de aproape opt mii de metri patrati. Firma noastră are ca obiect principal de activitate :